[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

VERZENDKOSTEN:

  • Afhalen in de winkel : gratis
  • Verzending binnen België €5 / gratis vanaf €100
  • Verzending naar Nederland €15

-Verzenden gebeurt door Bpost en bedraagt normalerwijze 2-3 werkdagen. Wanneer u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag, zal deze termijn beginnen te lopen vanaf de eerstvolgende werkdag.

-Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering, te wijten aan het postbedrijf zelf.

– Indien jouw pakje verloren gaat door Bpost, zal er contact opgenomen worden met Bpost en een onderzoek worden gestart. Jouw pakje zal vergoed worden wanneer dit dossier is afgerond.

-Wanneer u niet thuis bent op het moment van aankomst, wordt uw pakje overgedragen naar een postpunt en wordt u hiervan via nota op de hoogte gesteld. U kan uw pakje dan in een dichtbijzijnd postpunt gaan ophalen.

Indien je kiest voor een postpunt of automaat, en je je pakketje niet tijdig ophaalt, zal het retour worden gestuurd naar de afzender. Je wordt dan verantwoordelijk voor alle kosten van verzending en retour, plus een bedrag van €10 zal afgetrokken worden van het retourbedrag!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]