[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

6.HERROEPINGSRECHT (RETOURNEREN)

1. JE BENT NIET TEVREDEN MET HET ARTIKEL

Het kan gebeuren dat je artikel niet past of dat je er gewoon niet echt tevreden mee bent. Heel jammer, maar geen probleem! Je kan het artikel dan terugzenden, mits inachtneming van de volgende voorwaarden:

–  OORBELLEN kunnen omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

-Terugzenden gebeurt BINNEN 14 DAGEN na ontvangst van het artikel.

-Je hebt het artikel ENKEL GEPAST zoals je dat in de winkel zou doen, en je hebt het niet gebruikt voor andere doeleinden, zoals een fotoshoot, een event,…

-Je hebt het artikel NIET BESCHADIGD OF VUIL gemaakt.

-Het artikel is nog steeds voorzien van ETIKET en/of PRIJSKAARTJE

-Je staat zelf in voor de kosten van terugzending.

Bij je pakje wordt een retourformulier meegeleverd. Stuur dit, volledig ingevuld, samen met jouw item op naar: 

DECADENCE DE LUXE,

Grote Markt 61,

3800 Sint-Truiden.

TERUGBETALING:

Wanneer wij jouw artikel hebben ontvangen en er aan bovenstaande voorwaarden werd voldaan, zal het bedrag van aankoop teruggestort worden op jouw rekeningnummer. Het bedrag van verzending wordt niet teruggestort.

Stuur je jouw bestelling volledig terug en heb je gebruik gemaakt van gratis verzending vanaf €100, dan zal alsnog een verzendingskost van €5 verrekend worden in de terugbetaling.

Heb je betaald met een cadeaubon? Dan krijg je een code toegestuurd via mail met dezelfde waarde. Deze code kan je gebruiken in de winkel of opnieuw online.

1A. RETOURNEREN VAN EEN ITEM IN SALE

-Afgeprijsde items kan je ook binnen dezelfde voorwaarden retourneren, maar wij stellen het op prijs moest je deze items zo snel mogelijk weer retourneren, zodat wij deze alsnog binnen de solden periode opnieuw kunnen verkopen.

1B. RETOURNEREN VAN EEN ITEM MET KOPPELVERKOOP

KORTING

Heb je twee of meerdere items gekocht met een koppelverkoop korting? Houd er dan rekening mee dat deze korting enkel geldt bij het houden van minimum twee artikels. Heb je bijvoorbeeld 2 stuks gekocht, maar retourneer je later één daarvan, dan valt deze korting weg en wordt dit verrekend met de terugbetaling.

2. HET ARTIKEL IS BESCHADIGD/ HET GAAT OM EEN VERKEERD ARTIKEL

Elk artikel wordt nauwkeurig gecontroleerd op fouten of beschadigingen.  Toch kan het zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien, en zullen dit probleem uiteraard voor je oplossen!

Wat moet je in dit geval doen?

-Surf naar www.decadence-deluxe.be en ga naar onze CONTACTPAGINA. Daar kan je een berichtje nalaten met de omschrijving van je probleem, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen antwoorden.

-Indien bevestigd wordt dat het gaat om een beschadigd of fout artikel, mag je het artikel terugzenden naar:

DECADENCE DE LUXE,

Grote Markt 61,

3800 Sint-Truiden

-Bij ontvangst van het artikel zal het volledige bedrag ( aankoopbedrag inclusief kosten van verzending en terugzending) teruggestort worden op jouw rekening)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]