femdomzzz.com shemale777.com dominationworld.com

ZIZI IN DE BLOEMETJES

ZIZI IN DE BLOEMETJES

Het feesten houdt niet op bij ons, want vandaag is DDL stijlgoeroe ZIZI LEE maar liefst 10 JAAR aan het werk bij Decadence de Luxe. Vandaar werd ze voor deze LOOK OF THE WEEK letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet! Flowers, flowerprints en Zizi. Een geslaagde combo for sure!

Hoe is het allemaal begonnen voor jou bij Decadence de Luxe, Zizi?

Eigenlijk wou ik aan de modeacademie gaan studeren, maar ik was net bevallen van mijn eerste zoontje en gaan werken werd toen de beste optie. Mijn man zag een advertentie hangen bij Talking French (het vroegere concept van Decadence de Luxe), en zo ben ik meteen aan de slag gegaan hier. Na twee jaar werd Talking French dan DECADENCE DE LUXE, en die verandering vond ik ook zeer fijn. Meer trendy stuks, een meer divers aanbod, het concept sloeg meteen aan! 

 

Wat is je mooiste herinnering aan je werk hier?

Toch wel de modeshows… Dat organiseren, de modellen stylen, dat is echt mijn passie. Die trek ik natuurlijk door naar de winkel. Klanten stylen, advies geven over wat hen staat en wat niet, dat is het mooiste aan de job. Heel veel klanten appreciëren dat en komen daarvoor ook terug. Ik heb ook met heel wat klanten een soort van “band” opgebouwd doorheen de jaren, en dat is heel fijn om te zien dat ze blijven komen. Een enorme bevestiging voor mijn werk!

 

Zijn er ook mindere dagen geweest?

Tuurlijk! Het kan niet altijd perfect verlopen en je hebt niet elke dag evenveel energie… Maar ik probeer er altijd het beste van te maken en als de klant gelukkig buiten stapt, ben ik dat ook. 

 

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Zeer divers! Ik kan eigenlijk alles mooi vinden, alles over elkaar dragen… Het hangt echt af van mijn mood!

 

Welke items moeten de mensen zeker in hun garderobe hebben volgens jou?

Een wijde broek met print en een gekleurde faux fur. Kleur is helemaal in deze winter. Minder grijze en zwarte items in de collectie…het is allemaal wat speelser geworden.

 

Wat vind je van de “Look of the week”, en wat is je favoriete look tot nu toe?

Dat is ook zeker één van de mooie momenten in mijn DDL carrière! Ik hield vroeger vooral van de catwalk, maar fotoshoots heb ik ook altijd zeer graag gedaan. En wie wil er nu niet tot barbiepop omgetoverd worden, haha! Mijn favoriete look is zeker ZIZI NEW YORK CITY. 

 

Hoe zie je de toekomst voor Decadence de Luxe?

Wat Decadence de Luxe bereikt heeft in die 10 jaar is mooi om te zien. Maar ik hoop dat voor de toekomst ons bereik nog groter wordt, dat veel meer mensen het concept DDL ontdekken en dat de mensen ook ver buiten Limburg naar onze winkel afzakken! Dat is iets wat we met heel het team hopen, denk ik!

 

Wat brengt de toekomst voor ZIZI LEE?

Een job in de modewereld is zeker voor mij weggelegd, mode ligt zeer nauw aan mijn hart, en ik kan het mij niet voorstellen in een andere sector te werken. Wat te toekomst brengt? Who knows? Misschien nog 10 jaar erbij bij Decadence de Luxe, misschien iets totaal anders… we will see! I go with the flow!

 

Bedankt ZIZI! 

 

 

Category:

WEEKLY ZIZI