femdomzzz.com shemale777.com dominationworld.com

Dressed by DDL met Joke

Dressed by DDL met Joke

Gisteren vond een tweede DRESSED BY DDL van de week plaats, en dat met de negentienjarige Joke. 

Joke kreeg het pakket voor haar verjaardag van haar meter, die een kijkje kwam nemen tijdens de shoot. Louise, Joke’s metekindje poseerde even mee en dat leverde toch wel wat leuke plaatjes op!

 

Dag Joke, was je blij met je cadeau?

Ja, zeer blij! Alhoewel ik toch wat schrik had voor de shoot. Dit is niet iets wat ik alle dagen doe, natuurlijk, maar het viel zo goed mee! Het was echt leuk. 

 

Ben je veel met mode bezig?

Niet extreem veel, maar ik wil wel altijd mooi gekleed zijn. Ik zorg er ook altijd voor dat het niet te basic of saai is. Ik houd wel van een extra toets zoals luipaardprintje of felle kleur. 

 

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven? 

Casual, maar met een speciale toets. Niet te opvallend natuurlijk, maar het mag voor mij wel iets extra zijn.

 

Wat vind je van Decadence de Luxe?

Superleuke winkel. Je vindt hier altijd wel iets. Ook als je specifiek op zoek bent naar iets, weet je dat DDL de winkel is waar je moet gaan zoeken in Sint-Truiden. 

 

Heb je genoten van vandaag? 

Ja echt, het is raar om mezelf zo opgemaakt te zien, maar ik vond het wel echt leuk. Ook het feit dat mijn metekindje mee op de foto mocht vond ik super. Zo houden we er zeker een leuke herinnering aan over.  Ik heb ook veel mooie items mee naar huis genomen dus wat wil een meisje nog meer?

 

Dat horen we graag!

Wil jij ook gestyled, opgemaakt en gefotografeerd worden door het DDL team? Dat kan! Het DRESSED BY DDL PAKKET is te koop bij Decadence de Luxe en bevat een waardebon van 200 euro, styling en advies, een drankje, make up en haar en een fotoshoot van maximum 1 uur (maximum 3 outfits) met de DDL-huisfotograaf. 

Category:

SHOOT!

Tags:

dressedbyddl