femdomzzz.com shemale777.com dominationworld.com

Dressed by DDL met Evi

Dressed by DDL met Evi

Woensdag vierden we de eerste verjaardag van ons DRESSED BY DDL concept, en toevallig vond er die dag eentje plaats! De twaalfjarige Evi wou eens weten hoe het was om gestyled en opgemaakt te worden, en vroeg daarom het Dressed by DDL pakket voor haar verjaardag. Naar onze mening deed ze het super! Lees haar ervaring hieronder:

 

Dag Evi! Was je blij met je cadeau?

Ja! Het was eigenlijk geen verrassing want ik heb er expliciet naar gevraagd voor mijn verjaardag. Maar toen ik het kreeg van mijn mama was ik toch heel blij! Ik zag altijd jullie foto’s van “dressedbyddl” en wou ook eens weten hoe dat was om gestyled en opgemaakt te worden. Dat heb ik nooit eerder laten doen. 

 

Ben je veel met mode bezig? Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Ik ben niet echt zo veel met mode bezig, maar ik probeer wel de juiste combinaties te maken… Mijn stijl is eerder stoer, maar toch met een meisjesachtige toets. 

 

Ben je vandaag trouw gebleven aan die stijl?

Neen, vandaag heb ik mij helemaal laten stylen door ZIZI, en heb ik echt wel specialere dingen gekozen dan dat ik normaal zou kiezen. Maar ik vind het allemaal wel zeer mooi!

 

Wat vind je zo leuk aan Decadence de Luxe?

De foto’s, de kleurtjes als je de winkel binnenstapt, en ook echt wel de styling die je hier krijgt. Dat krijg je niet op veel plekken. 

 

Heb je genoten van vandaag?

Ja, ik vond het heel leuk en ga met mooie outfits naar huis. Bedankt!!

 

Wil jij ook gestyled, opgemaakt en gefotografeerd worden door het DDL-team? Dat kan! Het Dressed by DDL pakket is te koop bij Decadence de Luxe en kost 250 euro. Hierin zit 200 euro shoptegoed, styling en advies, make up en haarstyling en een fotoshoot van maximum 1 uur door de DDL- huisfotograaf (inclusief 10 bewerkte foto’s op mail)

 

Category:

SHOOT!

Tags:

dressedbyddl