femdomzzz.com shemale777.com dominationworld.com

BUY IT, BLOG IT (JOLIEN)

BUY IT, BLOG IT (JOLIEN)

Als je actief bent op social media, ben je ze zeker al eens tegengekomen: de SOCIAL INFLUENCERS. Mensen inspireren is hun doel, maar ook hun passie, en grotendeels gebeurt dat door het delen van “outfitpics” op hun blog, Instagrampagina of ander social media kanaal. Wij waren wel eens benieuwd naar wat deze community vindt van ONZE outfits, en vroegen daarom aan enkele bloggers een ultieme “Instagramoutfit” samen te stellen. En dat deden ze met alle plezier! Vandaag maken we kennis met JOLIEN KEUNEN, beter bekend als @dailyjolien.

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

Een momentje voor mezelf hebben en neer kunnen schrijven wat er in mijn hoofd zit. Ik schrijf eigenlijk over mijn leven in het algemeen, ook de negatieve dingen. Maar de foto’s, de mode, op de hoogte zijn van nieuwe dingen, dat is het leukst.

 

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Ik heb mijn eigen stijl nog niet echt gevonden. Vroeger droeg ik enkel zwart, maar nu draag ik vooral kleur en prints. Ik vind veel mooi!

 

Wat vind je van Decadence de Luxe?

Hier vind je altijd mooie, specialere dingen. Jullie zijn altijd mee met de nieuwste trends. Uniek in Sint-Truiden!

 

Waarom heb je voor deze outfit gekozen?

Ik heb altijd koud, dus een trui met een warme kleur is een goed idee. De rok heeft dan weer een prachtige print.

 

Heb je nog tips voor ons als blogger met betrekking tot social media?

Het zit goed denk ik!

 

Wat is je favoriete stuk/ trend uit onze collectie? 

70 procent van de collectie? (lacht) De rok die ik aanheb is wel mijn favoriete stuk uit de collectie. De fluffy gele jas vind ik ook super. Op een sneeuwerige dag spring je meteen in het oog!

Category:

SHOOT!