femdomzzz.com shemale777.com dominationworld.com

BUY IT, BLOG IT (Eveline)

BUY IT, BLOG IT (Eveline)

Als je actief bent op social media, ben je ze zeker al eens tegengekomen: de SOCIAL INFLUENCERS. Mensen inspireren is hun doel, maar ook hun passie, en grotendeels gebeurt dat door het delen van “outfitpics” op hun blog, Instagrampagina of ander social media kanaal. Wij waren wel eens benieuwd naar wat deze community vindt van ONZE outfits, en vroegen daarom aan enkele bloggers een ultieme “Instagramoutfit” samen te stellen. En dat deden ze met alle plezier! Vandaag maken we kennis met fitgirl Eveline Vanderstraeten, beter bekend als “@FITGINGEREEF”.

 

Wat vind je zo leuk aan bloggen?

“Mode is het voornaamste waarover ik blog, het is echt een passie. Nieuwe mensen leren kennen en altijd op de hoogte blijven van alles is ook positief aan bloggen. Je maakt echt vrienden door te bloggen en dat is het belangrijkst!”

 

Hoe zou je je stijl omschrijven?

“Mijn stijl bestaat uit het kiezen van één statement, specialer stuk, en dat dan combineren met basic stuks. Ongelooflijk hoe je zo’n stuk kan combineren tot een geweldige outfit.”

 

Wat vind je van Decadence de Luxe?

“Hele toffe winkel, veel keuze. Je ziet mij hier bijna elke zaterdag!”

 

Waarom heb je voor deze outfit gekozen?

“Ik ben helemaal fan van de flowerpants. Het velvet zie je zeer vaak terugkomen dit seizoen en de kleur van de tas paste perfect bij de outfit. Het is een beetje een 70’s look, die je deze herfst vaak zal zien in de collecties.”

 

Heb je nog enkele blogger/social media tips voor ons?

“Goed bezig! Misschien nog meer bloggers uitnodigen, aanspreken via Instagram, mailtjes rondsturen? Om toch echt die community te bereiken en iedereen het concept DDL te laten leren kennen.”

 

Wat is je favoriete stuk/ trend uit onze collectie?

“De teddy coat, zo’n wollige of fluffy jas. De gele faux fur vind ik super.”

 

Wij willen Eveline bedanken voor haar medewerking aan ons nieuwe DDL-magazine. Kom zeker een exemplaartje halen bij Decadence de Luxe, en ga ook eens een kijkje nemen op de Instagram van Eveline. Je kan haar terugvinden onder de naam “FITGINGEREEF”. Nog veel succes met de blog!

Category:

SHOOT!