MORGEN IS HET ZOVER!

MORGEN IS HET ZOVER!

Zondag is het zover! Onze HOLY FASHION lente modeshow in de Begijnhofkerk! 

Heb jij een inkomkaart bemachtigd? Dit is wat je mag verwachten op zondag 16/02:

Er is parkeergelegenheid in de buurt van de Begijnhofkerk. Wij raden aan te parkeren op de Veemarkt. Dat is op 2 minuten wandelen van de kerk 🚗.

Wij verwelkomen iedereen omstreeks 12u30 in de FESTRAETSSTUDIO (naast de Begijnhofkerk) voor een receptie met drankje en hapje. 🍾

Om 13u gaat de kerk open voor publiek. Er zijn zitplaatsen genoeg voor iedereen.

De modeshow start stipt om 13u30 en eindigt om 15u. Shoppen kan meteen na de modeshow. Caleche, Decadence de Luxe en Deca Dame zijn open voor iedereen van 15u tot 19u. Houd uw inkomkaart goed bij, want deze geldt als cadeaubon van €20 bij een aankoop v.a. €100 (1 bon per aankoop, 1 bon per klant, 1 week geldig.)

Aan je inkomkaart hangt een strookje, waarmee je een geschenk kan afhalen in de winkel waar je je kaart afhaalde. Het geschenk kan enkel op de dag zelf worden afgehaald.

Zin in een lekkere cocktail na het shoppen met al je vriendinnen? Zak dan af naar cosmocafé, want zij creëerden een speciale HOLY FASHION COCKTAIL voor slechts €8 🍸

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via Facebook of Instagram! 💌

Alvast BIG THANKS aan onze samenwerkingen met BloemenhalChicaz Beauty BarDavinia’s Dance Complexcosmocafé en Grazie Landscaping.