[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webwinkel, wordt een overeenkomst op afstand gesloten tussen tussen koper en verkoper. Daarom moet je eerst akkoord gaan met onze algemene voorwaarden, die van toepassing zullen zijn op deze overeenkomst. Lees deze voorwaarden grondig vooraleer je overgaat tot een bestelling. Wanneer je bovendien jonger bent dan 18 jaar, heb je de toestemming nodig van je ouders of wettelijke voogd om een bestelling te plaatsen en te betalen.

 

ARTIKEL 1. IDENTITEIT VAN DE VERKOPER

 

MOEDERBEDRIJF DOCHTERBEDRIJF
Caleche NV Decadence de Luxe
Luikerstraat 60 Grote Markt 61
3800 Sint-Truiden 3800 Sint-truiden
België België
Tel. 011 68 54 28 Tel. 011 78 16 00
BTW-nummer  BE0431860430 BTW-nummer  BE0431860430

 

 

ARTIKEL 2. PRIJS EN VOORSTELLING VAN DE GOEDEREN

 

-De prijs vermeld bij een artikel is exclusief kosten voor verzending. Wanneer de prijsvermelding kennelijk fout is, bijvoorbeeld door een vergissing of typefout, zijn wij niet gebonden door dit aanbod. Heb je een artikel besteld met een kennelijk foute prijsvermelding? Dan behouden wij het recht je bestelling te annuleren.

-Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar. Op afgeprijsde artikelen kan geen kortingscode worden toegepast. Wordt dit toch mogelijk door bijvoorbeeld een fout in ons systeem, dan behouden wij het recht je bestelling te annuleren.

-De producten aangeboden in onze webwinkel, worden voorgesteld door middel van foto’s met gedetailleerde beschrijving van de goederen. Wij proberen onze  items zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven en zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Een foto kan echter verschillen van de werkelijkheid. Kleuren kunnen bijvoorbeeld afwijken door belichting. Houd dit in je achterhoofd.  Indien je twijfelt over een kleur mag je ons steeds contacteren. Wij sturen je met plezier extra foto’s door.

Wanneer je een item wenst te bestellen, baseer je je het best op de maten van het model om te weten of een item jou zal passen. Je kan ook steeds contact met ons opnemen via de contactpagina, door een berichtje te sturen via onze Facebookpagina, of te mailen naar yasmine.decadencedeluxe@gmail.com, indien je twijfelt over de maat van een bepaald kledingstuk. Wij zullen jou dan een zo goed mogelijke beschrijving doorgeven of kunnen je eventueel extra foto’s toesturen.

 

ARTIKEL 3. BETALING EN KOSTEN VAN VERZENDING

 

-Betalen op www.decadence-deluxe.be kan op een gemakkelijke en veilige wijze, daar wij samenwerken met het betalingsplatform van “MOLLIE”.

VERZENDKOSTEN:

  • Afhalen in de winkel : gratis
  • Verzending binnen België €5 / gratis vanaf €100
  • Verzending naar Nederland €15

 

 

4. VERZENDING

 

-Verzenden gebeurt door Bpost en bedraagt normalerwijze 2-3 werkdagen. Wanneer u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag, zal deze termijn beginnen te lopen vanaf de eerstvolgende werkdag.

-Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering, te wijten aan het postbedrijf zelf.

– Indien jouw pakje verloren gaat door Bpost, zal er contact opgenomen worden met Bpost en een onderzoek worden gestart. Jouw pakje zal vergoed worden wanneer dit dossier is afgerond.

-Wanneer u niet thuis bent op het moment van aankomst, wordt uw pakje overgedragen naar een postpunt en wordt u hiervan via nota op de hoogte gesteld. U kan uw pakje dan in een dichtbijzijnd postpunt gaan ophalen.

Indien je kiest voor een postpunt of automaat, en je je pakketje niet tijdig ophaalt, zal het retour worden gestuurd naar de afzender. Je wordt dan verantwoordelijk voor alle kosten van verzending en retour, plus een bedrag van €10 zal afgetrokken worden van het retourbedrag!

 

 

5. BEVESTIGING BESTELLING

 

– Nadat je bestelling geplaatst is, krijg je via mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd, met een unieke Bpost tracking code, waarbij je je pakketje kan opvolgen.

 

6.HERROEPINGSRECHT (RETOURNEREN)

1. JE BENT NIET TEVREDEN MET HET ARTIKEL

Het kan gebeuren dat je artikel niet past of dat je er gewoon niet echt tevreden mee bent. Heel jammer, maar geen probleem! Je kan het artikel dan terugzenden, mits inachtneming van de volgende voorwaarden:

–  OORBELLEN kunnen omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

-Terugzenden gebeurt BINNEN 14 DAGEN na ontvangst van het artikel.

-Je hebt het artikel ENKEL GEPAST zoals je dat in de winkel zou doen, en je hebt het niet gebruikt voor andere doeleinden, zoals een fotoshoot, een event,…

-Je hebt het artikel NIET BESCHADIGD OF VUIL gemaakt.

-Het artikel is nog steeds voorzien van ETIKET en/of PRIJSKAARTJE

-Je staat zelf in voor de kosten van terugzending.

Bij je pakje wordt een retourformulier meegeleverd. Stuur dit, volledig ingevuld, samen met jouw item op naar: 

DECADENCE DE LUXE,

Grote Markt 61,

3800 Sint-Truiden.

TERUGBETALING:

Wanneer wij jouw artikel hebben ontvangen en er aan bovenstaande voorwaarden werd voldaan, zal het bedrag van aankoop teruggestort worden op jouw rekeningnummer. Het bedrag van verzending wordt niet teruggestort.

Stuur je jouw bestelling volledig terug en heb je gebruik gemaakt van gratis verzending vanaf €100, dan zal alsnog een verzendingskost van €5 verrekend worden in de terugbetaling.

Heb je betaald met een cadeaubon? Dan krijg je een code toegestuurd via mail met dezelfde waarde. Deze code kan je gebruiken in de winkel of opnieuw online.

1A. RETOURNEREN VAN EEN ITEM IN SALE

-Afgeprijsde items kan je ook binnen dezelfde voorwaarden retourneren, maar wij stellen het op prijs moest je deze items zo snel mogelijk weer retourneren, zodat wij deze alsnog binnen de solden periode opnieuw kunnen verkopen.

1B. RETOURNEREN VAN EEN ITEM MET KOPPELVERKOOP

KORTING

Heb je twee of meerdere items gekocht met een koppelverkoop korting? Houd er dan rekening mee dat deze korting enkel geldt bij het houden van minimum twee artikels. Heb je bijvoorbeeld 2 stuks gekocht, maar retourneer je later één daarvan, dan valt deze korting weg en wordt dit verrekend met de terugbetaling.

2. HET ARTIKEL IS BESCHADIGD/ HET GAAT OM EEN VERKEERD ARTIKEL

Elk artikel wordt nauwkeurig gecontroleerd op fouten of beschadigingen.  Toch kan het zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien, en zullen dit probleem uiteraard voor je oplossen!

Wat moet je in dit geval doen?

-Surf naar www.decadence-deluxe.be en ga naar onze CONTACTPAGINA. Daar kan je een berichtje nalaten met de omschrijving van je probleem, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen antwoorden.

-Indien bevestigd wordt dat het gaat om een beschadigd of fout artikel, mag je het artikel terugzenden naar:

DECADENCE DE LUXE,

Grote Markt 61,

3800 Sint-Truiden

-Bij ontvangst van het artikel zal het volledige bedrag ( aankoopbedrag inclusief kosten van verzending en terugzending) teruggestort worden op jouw rekening)

 

8. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

 

Alle foto’s, tekst, logo’s op deze website en andere communicatiekanalen zoals instagram en Facebook zijn beschermd door het auteursrecht. Geen materiaal wordt daarom door een derde gebruikt in eender wel opzicht zonder voorafgaandelijke toestemming of zonder vermelding van naam en logo van Decadence de Luxe. Wil je toch een foto gebruiken, neem dan even contact met ons op.

 

8. PRIVACYBELEID

GEGEVENS VAN DE VERWERKER VAN PERSOONSGEGEVENS

Het is logisch dat, in het kader van je bestelling, wij enkele gegevens van jou nodig hebben en bewaren. Wij zorgen er uiteraard voor dat al deze gegevens op een correcte, wettelijke manier bewaard en verwerkt worden.

MOEDERBEDRIJF DOCHTERBEDRIJF

Caleche NV             Decadence de Luxe

Luikerstraat 60 Grote Markt 61

3800 Sint-Truiden 3800 Sint-truiden

België België

Tel. 011 68 54 28 Tel. 011 78 16 00

BTW-nummer  BE0431860430

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ GEGEVENS?

Om jouw pakketje te kunnen verzenden vul jij een contactformulier in met jouw gegevens. Deze gegevens zijn enkel relevant voor het versturen van jouw items en hebben geen ander doel.

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD?

-Naam en voornaam

-Adres

-Email adres

-Telefoonnummer

MET WELK DOEL WORDEN DEZE GEGEVENS VERZAMELD?

Wij hebben bovenstaande gegevens nodig voor het uitvoeren van de koopovereenkomst. Wij kunnen jou geen pakketje opsturen indien wij niet beschikken over jouw naam en adres. Jouw mailadres wordt niet automatisch gebruikt voor email marketing. Dit kan enkel als jij er uitdrukkelijk voor kiest in te schrijven op onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEVEN

Wij gebruiken jouw email adres niet voor email marketing. Inschrijven op onze nieuwsbrief dient uitdrukkelijk te gebeuren in onze fysieke winkel of via de website.

WAAR WORDEN DEZE GEGEVENS BEWAARD?

De gegevens die jij invult worden enkel bewaard in het systeem van onze website/webshop. Enkel de webshopbeheerder en de bouwer van de website hebben toegang tot deze gegevens, daar enkel zij over een login beschikken.

HEB IK TOEGANG TOT DEZE GEGEVENS?

Ja! Via “mijn account” kan je jouw informatie steeds bekijken, bewerken en wijzigen aanbrengen.

Voor meer informatie of andere opmerkingen kan je ook steeds een berichtje sturen via onze CONTACT pagina.

COOKIE BELEID

Niet van toepassing

VRAGEN OVER ONS PRIVACY BELEID?

Voor vragen over ons privacy beleid of eender wel ander domein, mag je steeds een berichtje sturen via onze contact pagina op onze website, Facebook of Instagram. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

 

9. OPMERKINGEN/ VRAGEN/KLACHTEN

 

Heb je opmerkingen of vragen over onze algemene voorwaarden of de website in het algemeen? Of wil je om eender welke andere reden contact met ons opnemen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina. Wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]