Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webwinkel,wordt een overeenkomst op afstand gesloten tussen tussen koper en verkoper. Daarom moet je eerst akkoord gaan met onze algemene voorwaarden, die van toepassing zullen zijn op deze overeenkomst. Lees deze voorwaarden grondig vooraleer je overgaat tot een bestelling. Wanneer je bovendien jonger bent dan 18 jaar, heb je de toestemming nodig van je ouders of wettelijke voogd om een bestelling te plaatsen en te betalen.

 

ARTIKEL 1. IDENTITEIT VAN DE VERKOPER

 

MOEDERBEDRIJF DOCHTERBEDRIJF
Caleche NV Decadence de Luxe
Luikerstraat 60 Grote Markt 61
3800 Sint-Truiden 3800 Sint-truiden
België België
Tel. 011 68 54 28 Tel. 011 78 16 00
BTW-nummer  BE0431860430 BTW-nummer  BE0431860430

 

 

ARTIKEL 2. PRIJS EN VOORSTELLING VAN DE GOEDEREN

 

-De prijs vermeld bij een artikel is exclusief kosten voor verzending. Wanneer de prijsvermelding kennelijk fout is, bijvoorbeeld door een vergissing of typefout, zijn wij niet gebonden door dit aanbod.

-Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar. Op afgeprijsde artikelen kan geen kortingscode worden toegepast

-Wij zijn niet gebonden door technische fouten.

 

-De producten aangeboden in onze webwinkel, worden voorgesteld door middel van foto’s met gedetailleerde beschrijving van de goederen. Wij proberen onze  items zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven en zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Kennelijke vergissingen of fouten binden ons niet.

 

Wanneer je een item wenst te bestellen, baseer je je het best op de maten van het model om te weten of een item jou zal passen. Je kan ook steeds contact met ons opnemen via de contactpagina, door een berichtje te sturen via onze Facebookpagina, of te mailen naar decadencedeluxeddl@gmail.com, indien je twijfelt over de maat van een bepaald kledingstuk. Wij zullen jou dan een zo goed mogelijke beschrijving doorgeven of kunnen je eventueel extra foto’s toesturen.

 

 

ARTIKEL 3. BETALING EN KOSTEN VAN VERZENDING

 

-Betalen op www.decadence-deluxe.be kan op een gemakkelijke en veilige wijze, daar wij samenwerken met het betalingsplatform van “MultiSafepay”.

-De kosten van verzending zijn voor rekening van de consument en bedragen 5 euro per verzending. Dit bedrag zal direct aangerekend worden bij de eindbetaling.

 

 

4. VERZENDING

 

-Verzenden gebeurt door Bpost en bedraagt normalerwijze 2-3 werkdagen. Wanneer u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag, zal deze termijn beginnen te lopen vanaf de eerstvolgende werkdag.

-Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering, te wijten aan het postbedrijf zelf.

-Wij zijn niet aansprakelijk voor het verloren gaan van uw items, indien dit feit een overmachtsituatie betreft. Indien wij zelf een fout of onzorgvuldigheid begingen in de verzending van uw items, zal u recht hebben op een waardebon, die overeenstemt met het bedrag van uw aankoop plus kosten van verzending.

-Wanneer u niet thuis bent op het moment van aankomst, wordt uw pakje overgedragen naar een postpunt en wordt u hiervan via nota op de hoogte gesteld. U kan uw pakje dan in een dichtbijzijnd postpunt gaan ophalen.

Indien je kiest voor een postpunt, en je je pakketje niet tijdig ophaalt, zal het retour worden gestuurd naar de afzender. Je wordt dan verantwoordelijk voor alle kosten van verzending en retour, alsook voor 50% van de totale aankoopsom van jouw bestelling.

 

 

5. BEVESTIGING BESTELLING

 

-nadat je bestelling geplaatst is, krijg je via mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd, met een unieke Bpost tracking code, waarbij je je pakketje kan opvolgen.

 

6.HERROEPINGSRECHT (RETOURNEREN)

1. JE BENT NIET TEVREDEN MET HET ARTIKEL

Het kan gebeuren dat je artikel niet past of dat je er gewoon niet echt tevreden mee bent. Heel jammer, maar geen probleem! Je kan het artikel dan terugzenden, mits inachtneming van de volgende voorwaarden:

– JUWELEN kunnen omwille van hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

-Terugzenden gebeurt BINNEN 14 DAGEN na ontvangst van het artikel.

-Je hebt het artikel ENKEL GEPAST zoals je dat in de winkel zou doen, en je hebt het niet gebruikt voor andere doeleinden, zoals een fotoshoot, een event,…

-Je hebt het artikel NIET BESCHADIGD OF VUIL gemaakt.

-Het artikel is nog steeds voorzien van ETIKET en/of PRIJSKAARTJE

-Je staat zelf in voor de kosten van terugzending.

Bij je pakje wordt een retourformulier meegeleverd. Stuur dit, volledig ingevuld, samen met jouw item op naar: 

Caleche NV,

Luikerstraat 64,

3800 Sint-Truiden.

Wanneer wij jouw artikel hebben ontvangen en er aan bovenstaande voorwaarden werd voldaan, zal het bedrag van aankoop teruggestort worden op jouw rekeningnummer.

Heb je betaald met een cadeaubon? Dan krijg je een code toegestuurd via mail met dezelfde waarde. Deze code kan je gebruiken in de winkel of opnieuw online.

2. HET ARTIKEL IS BESCHADIGD/ HET GAAT OM EEN VERKEERD ARTIKEL

Elk artikel wordt nauwkeurig gecontroleerd op fouten of beschadigingen, en de staat van het artikel wordt daarenboven fotografisch vastgelegd.  Toch kan het zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien, en zullen dit probleem uiteraard voor je oplossen! Onze excuses alvast voor dit ongemak.

Wat moet je in dit geval doen?

-Surf naar www.decadence-deluxe.be en ga naar onze CONTACTPAGINA. Daar kan je een berichtje nalaten met de omschrijving van je probleem, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen antwoorden.

-Je kan ook steeds bellen naar het nummer van onze WEBWINKEL : O476 37 38 13.

-Indien bevestigd wordt dat het gaat om een beschadigd of fout artikel, mag je het artikel terugzenden naar:

Caleche NV,

Luikerstraat 64,

3800 Sint-Truiden

-Bij ontvangst van het artikel zal het volledige bedrag ( aankoopbedrag inclusief kosten van verzending en terugzending) teruggestort worden op jouw rekening)

 

8. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

 

Alle foto’s, tekst, logo’s op deze website en andere communicatiekanalen zoals instagram en Facebook zijn beschermd door het auteursrecht. Geen materiaal wordt daarom door een derde gebruikt in eender wel opzicht zonder voorafgaandelijke toestemming of zonder vermelding van naam en logo van Decadence de Luxe. Wil je toch een foto gebruiken, neem dan even contact met ons op.

 

8. PRIVACYBELEID

GEGEVENS VAN DE VERWERKER VAN PERSOONSGEGEVENS

Het is logisch dat, in het kader van je bestelling, wij enkele gegevens van jou nodig hebben en bewaren. Wij zorgen er uiteraard voor dat al deze gegevens op een correcte, wettelijke manier bewaard en verwerkt worden.

MOEDERBEDRIJF DOCHTERBEDRIJF

Caleche NV             Decadence de Luxe

Luikerstraat 60 Grote Markt 61

3800 Sint-Truiden 3800 Sint-truiden

België België

Tel. 011 68 54 28 Tel. 011 78 16 00

BTW-nummer  BE0431860430

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ GEGEVENS?

Om jouw pakketje te kunnen verzenden vul jij een contactformulier in met jouw gegevens. Deze gegevens zijn enkel relevant voor het versturen van jouw items en hebben geen ander doel.

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD?

-Naam en voornaam

-Adres

-Email adres

-Telefoonnummer

MET WELK DOEL WORDEN DEZE GEGEVENS VERZAMELD?

Wij hebben bovenstaande gegevens nodig voor het uitvoeren van de koopovereenkomst. Wij kunnen jou geen pakketje opsturen indien wij niet beschikken over jouw naam en adres. Jouw mailadres wordt niet automatisch gebruikt voor email marketing. Dit kan enkel als jij er uitdrukkelijk voor kiest in te schrijven op onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEVEN

Wij gebruiken jouw email adres niet voor email marketing. Inschrijven op onze nieuwsbrief dient uitdrukkelijk te gebeuren in onze fysieke winkel of via de website.

WAAR WORDEN DEZE GEGEVENS BEWAARD?

De gegevens die jij invult worden enkel bewaard in het systeem van onze website/webshop. Enkel de webshopbeheerder en de bouwer van de website hebben toegang tot deze gegevens, daar enkel zij over een login beschikken.

HEB IK TOEGANG TOT DEZE GEGEVENS?

Ja! Via “mijn account” kan je jouw informatie steeds bekijken, bewerken en wijzigen aanbrengen.

Voor meer informatie of andere opmerkingen kan je ook steeds een berichtje sturen via onze CONTACT pagina.

COOKIE BELEID

Niet van toepassing

VRAGEN OVER ONS PRIVACY BELEID?

Voor vragen over ons privacy beleid of eender wel ander domein, mag je steeds een berichtje sturen via onze contact pagina op onze website, Facebook of Instagram. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.

 

9. OPMERKINGEN/ VRAGEN/KLACHTEN

 

Heb je opmerkingen of vragen over onze algemene voorwaarden of de website in het algemeen? Of wil je om eender welke andere reden contact met ons opnemen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina. Wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.