Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wanneer je een bestelling plaatst in onze webwinkel,wordt een overeenkomst op afstand gesloten tussen tussen koper en verkoper. Daarom moet je eerst akkoord gaan met onze algemene voorwaarden, die van toepassing zullen zijn op deze overeenkomst. Lees deze voorwaarden grondig vooraleer je overgaat tot een bestelling. Wanneer je bovendien jonger bent dan 18 jaar, heb je de toestemming nodig van je ouders of wettelijke voogd om een bestelling te plaatsen en te betalen.

 

ARTIKEL 1. IDENTITEIT VAN DE VERKOPER

 

MOEDERBEDRIJFDOCHTERBEDRIJF
Caleche NVDecadence de Luxe
Luikerstraat 60Grote Markt 61
3800 Sint-Truiden3800 Sint-truiden
BelgiëBelgië
Tel. 011 68 54 28Tel. 011 78 16 00
BTW-nummer  BE0431860430BTW-nummer  BE0431860430

 

 

ARTIKEL 2. PRIJS EN VOORSTELLING VAN DE GOEDEREN

 

-De prijs vermeld bij een artikel is exclusief kosten voor verzending. Wanneer de prijsvermelding kennelijk fout is, bijvoorbeeld door een vergissing of typefout, zijn wij niet gebonden door dit aanbod. 

-Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar. Op afgeprijsde artikelen kan geen kortingscode worden toegepast

-Wij zijn niet gebonden door technische fouten.

 

-De producten aangeboden in onze webwinkel, worden voorgesteld door middel van foto’s met gedetailleerde beschrijving van de goederen. Wij proberen onze  items zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven en zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Kennelijke vergissingen of fouten binden ons niet.

 

Wanneer je een item wenst te bestellen, baseer je je het best op de maten van het model om te weten of een item jou zal passen. Je kan ook steeds contact met ons opnemen via de contactpagina, door een berichtje te sturen via onze Facebookpagina, of te mailen naar decadencedeluxeddl@gmail.com, indien je twijfelt over de maat van een bepaald kledingstuk. Wij zullen jou dan een zo goed mogelijke beschrijving doorgeven of kunnen je eventueel extra foto’s toesturen.

 

 

ARTIKEL 3. BETALING EN KOSTEN VAN VERZENDING

 

-Betalen op www.decadence-deluxe.be kan op een gemakkelijke en veilige wijze, daar wij samenwerken met het betalingsplatform van “MultiSafepay”.

-De kosten van verzending zijn voor rekening van de consument en bedragen 5 euro per verzending. Dit bedrag zal direct aangerekend worden bij de eindbetaling.

 

 

4. VERZENDING

 

-Verzenden gebeurt door Bpost en bedraagt normalerwijze 2-3 werkdagen. Wanneer u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag, zal deze termijn beginnen te lopen vanaf de eerstvolgende werkdag.

-Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering, te wijten aan het postbedrijf zelf.

-Wij zijn niet aansprakelijk voor het verloren gaan van uw items, indien dit feit een overmachtsituatie betreft. Indien wij zelf een fout of onzorgvuldigheid begingen in de verzending van uw items, zal u recht hebben op een waardebon, die overeenstemt met het bedrag van uw aankoop plus kosten van verzending.

-Wanneer u niet thuis bent op het moment van aankomst, wordt uw pakje overgedragen naar een postpunt en wordt u hiervan via nota op de hoogte gesteld. U kan uw pakje dan in een dichtbijzijnd postpunt gaan ophalen.

 

 

5. BEVESTIGING BESTELLING

 

-nadat je bestelling geplaatst is, krijg je via mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd, met een unieke Bpost tracking code, waarbij je je pakketje kan opvolgen.

 

6.HERROEPINGSRECHT (RETOURNEREN)

1. JE BENT NIET TEVREDEN MET HET ARTIKEL

Het kan gebeuren dat je artikel niet past of dat je er gewoon niet echt tevreden mee bent. Heel jammer, maar geen probleem! Je kan het artikel dan terugzenden, mits inachtneming van de volgende voorwaarden:

-Terugzenden gebeurt BINNEN 14 DAGEN na ontvangst van het artikel.

-Je hebt het artikel ENKEL GEPAST zoals je dat in de winkel zou doen, en je hebt het niet gebruikt voor andere doeleinden, zoals een fotoshoot, een event,…

-Je hebt het artikel NIET BESCHADIGD OF VUIL gemaakt.

-Het artikel is nog steeds voorzien van ETIKET en/of PRIJSKAARTJE

-Je staat zelf in voor de kosten van terugzending.

Bij je pakje wordt een retourformulier meegeleverd. Stuur dit, volledig ingevuld, samen met jouw item op naar: 

Caleche NV,

Luikerstraat 64,

3800 Sint-Truiden.

Wanneer wij jouw artikel hebben ontvangen en er aan bovenstaande voorwaarden werd voldaan, zal het bedrag van aankoop teruggestort worden op jouw rekeningnummer.

2. HET ARTIKEL IS BESCHADIGD/ HET GAAT OM EEN VERKEERD ARTIKEL

Elk artikel wordt nauwkeurig gecontroleerd op fouten of beschadigingen, en de staat van het artikel wordt daarenboven fotografisch vastgelegd.  Toch kan het zijn dat wij iets over het hoofd hebben gezien, en zullen dit probleem uiteraard voor je oplossen! Onze excuses alvast voor dit ongemak.

Wat moet je in dit geval doen?

-Surf naar www.decadence-deluxe.be en ga naar onze CONTACTPAGINA. Daar kan je een berichtje nalaten met de omschrijving van je probleem, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen antwoorden.

-Je kan ook steeds bellen naar het nummer van onze WEBWINKEL : O476 37 38 13.

-Indien bevestigd wordt dat het gaat om een beschadigd of fout artikel, mag je het artikel terugzenden naar:

Caleche NV,

Luikerstraat 64,

3800 Sint-Truiden

-Bij ontvangst van het artikel zal het volledige bedrag ( aankoopbedrag inclusief kosten van verzending en terugzending) teruggestort worden op jouw rekening)

 

8. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

 

Alle foto’s, tekst, logo’s op deze website en andere communicatiekanalen zoals instagram en Facebook zijn beschermd door het auteursrecht. Geen materiaal wordt daarom door een derde gebruikt in eender wel opzicht zonder voorafgaandelijke toestemming of zonder vermelding van naam en logo van Decadence de Luxe. Wil je toch een foto gebruiken, neem dan even contact met ons op.

 

8. PRIVACY

 

Iedere persoonlijke informatie die wij van jou ontvangen, behandelen wij in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

 

9. OPMERKINGEN/ VRAGEN/KLACHTEN

 

Heb je opmerkingen of vragen over onze algemene voorwaarden of de website in het algemeen? Of wil je om eender welke andere reden contact met ons opnemen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina. Wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.